single

Stwórz własne przyjęcie koktajlowe w stylu gorącego i zimnego bufetu

Powrót do bufetów | Wyświetl menu w formacie PDF

Stwórz swój własny gorący i zimny bufet w stylu przyjęcia koktajlowego

Cztery zimne przystawki do wyboru

  • Crudite: Świeże pokrojone warzywa na porcelanowych półmiskach z dipami: śmietana i cebula oraz miodowe curry.
  • Wieża Bruschetty: Klasyczna Bruschetta Pomidorowa, Tapenada z Pięciu Oliwek, Sycylijski Bakłażan Caponata z Chrupiącym Czosnkiem Nacieranym Crostini.
  • Sałatki Martini: Olive & Artichoke Salad, Roasted Sweet Bell Pepper Salad, Baby Mozzarella & Tomato Salad podawane z dużych kieliszków do martini.
  • Pieczone warzywa balsamiczne: Bakłażan, cukinia, kabaczek, pieczarki Portabella, słodka cebula i marchew, grillowane i podawane ze słodką mżawką balsamiczną, oliwą z oliwek extra virgin i szyfonadą bazylii.
  • Wybór serów międzynarodowych: Havarti z koperkiem, Vermont Cheddar, Smoked Gouda, Muenster, Jarlsberg, podawane z różnymi winogronami i chrupiącymi krakersami.
  • Świeże owoce w plasterkach: Różnorodne świeże owoce sezonowe i jagody w plasterkach.
  • Kanapki z paluszkami: Asortyment wędlin i sałatek w trójkątach białych i pszennych.
  • Hummus i Pita: Tradycyjny hummus i hummus z pieczonej czerwonej papryki podawany ze świeżymi trójkątami pita.
  • Pinwheels: Miniaturowa wersja naszych słynnych kanapek w formie wrapów z różnymi nadzieniami.
  • Deska wędlin: z różnymi importowanymi mięsami, suchymi kiełbasami i serami, z kromkami włoskiego chleba z oliwą z oliwek.

Cztery przystawki na ciepło do wyboru

  • Szwedzkie klopsiki: Mini-klopsiki z wołowiny podawane w sosie śmietanowo-brązowym.
  • Mini Rollantini z bakłażana: delikatne kotleciki z bakłażana nadziewane serem ricotta, zapiekane w sosie ze świeżych pomidorów, z serem mozzarella.
  • Kapelusze grzybów faszerowanych: Kapelusze świeżych pieczarek nadziewane szpinakiem i serem pleśniowym, mięsem krabowym, suszonymi pomidorami i włoską kiełbasą.
  • Kęsy z kurczaka: Delikatne kawałki piersi z kurczaka podawane z następującymi sosami: Marsala, Florentine, Francaise, Picatta, Sweet Chili Glaze, Sweet & Sour.
  • Jalapeno Mac & Cheese: Kremowy z kopem! To danie jest popularne wśród młodszych osób.
  • Lobster & Shrimp Mac & Cheese: Zapiekany z trzema serami w aksamitnym białym sosie śmietanowym z dodatkiem sherry, z kawałkami krewetek i homara, zapiekany z panierką z panko.
  • Tortellini Carbonara: Mięsne tortellini w bogatym sosie śmietanowym z groszkiem, grzybami i szynką prosciutto.
  • Tortellini Prima Vera: Tortellini serowe z dodatkiem świeżych warzyw w bogatym sosie alfredo.
  • Pierożki warzywne na parze: Delikatne pierożki w stylu azjatyckim, gotowane na parze i podawane z ciepłym sosem dim sum.
  • Krewetki słodko-kwaśne: Krewetki w tempurze podawane w sosie słodko-kwaśnym z kawałkami ananasa i wiśniami.