Przyjęcia koktajlowe
- Przyjęcie koktajlowe z mini posiłkami
- Przyjęcia koktajlowe w stylu Butler
- Stwórz własną imprezę koktajlową w stylu gorącego i zimnego bufetu
Powrót do menu
Wyświetl menu Mini posiłki w formacie PDF | Wyświetl menu Butler Style w formacie PDF | Wyświetl menu Stwórz swój własny gorący i zimny bufet w formacie PDF
Przyjęcie koktajlowe z mini posiłkamiNa bufecie Wieża śródziemnomorska Proszę wybrać 6 przystawek z części "A" i 3 z części "B". Przystawki podawane są na białych porcelanowych półmiskach ze świeżymi kwiatami, wykałaczkami z falbankami i odpowiednimi sosami do maczania.
Pieczony Brie Kremowy brie w sosie malinowym, owinięty w chrupiącą skórkę phylo, podawany na ciepło na granitowym kamieniu.
Martini (Świeże kulki mozzarelli z pomidorkami winogronowymi, świeżą bazylią i oliwą z oliwek Sałatka z oliwek i karczochów Marynowana pieczona papryka
Konfitury z masła orzechowego (Butlered Hors D'oeuvres) Do wyboru 6 przystawek z grupy "A" i 3 z grupy "B" oraz 3 mini dania (dodatkowe propozycje znajdują się w załączniku) Podawane na białych porcelanowych półmiskach ze świeżymi kwiatami i odpowiednimi dipami.
Mini posiłki (serwowane w stylu kamerdynera, do wyboru trzy dania) Homar Mac & Cheese podawany w mini garnuszkach Campfire Lomein z mieszanych warzyw podawany w chińskich pudełkach na wynos z pałeczkami Chop Sticks Filet Mignon w plastrach na Yukon Gold Smashed Potatoes z sosem grzybowym Porcini Bisque Shrimp Shooters Jalapeno Mac & Cheese w mini garnuszkach Campfire Pots Pulled Pork over Jalapeno Mac & Cheese Pan Seared Scallops with Mango Salsa Grilled Cheese & Tomato Bisque Shooters
W pakiecie:
Cena: $39.95 za gościa
Minimum 35 gości / plus obsługa (prosimy o kontakt z naszym managerem bankietów w celu uzyskania szczegółów). |
Zestawienie gorących przystawekSekcja A Franki w marynarce * Spanikopita * Petite Quiche Lorraine * Petite Broccoli Cheddar Quiche * Petite Zimne przystawki (zawarte w sekcji A) Szparagi zawijane z Lox * Melon zawijany z Prosciutto * Mozzarella zawijana z pieczoną papryką Południowo-zachodnie grillowane krewetki w koszyczkach Phyllo * Sushi Rolls z Wasabi i Ponzu na mini talerzykach * Sekcja B Scallops Wrapped In Bacon * Shrimp Stuffed With Crabmeat * Bacon Wrapped Shrimp * Coconut Shrimp * Sekcja C (dodaj $2.75 za każdą wybraną przystawkę) Kotleciki jagnięce z chrzanowym pesto * Lump Crab Cakes Premium z salsą z mango Pozycje specjalne Surf & Turf: Grillowane kotleciki jagnięce podawane z kotlecikami z tuńczyka. Lizaki z ogonów homara: Brazylijskie ogony homara w ciepłej wodzie, marynowane i grillowane do perfekcji, podawane z masłem klarowanym. Risotto Arancini z homarem: Kawałki zimnowodnego homara w kremowym risotto, panierowane i smażone do perfekcji. Tuńczyk Poke Baskets: Pokrojony w kostkę tuńczyk żółtopłetwy z olejem sezamowym, soją, imbirem i cebulką podawany w koszykach phyllo. Zapytaj o nasz surowy bar!!!!! Wesołe przekąski Mini Kurczak Parm Hoagies * Mini Klopsiki Parm Hoagies * Mini Ball Park Franks w Kraut Prosimy pytać o ceny powyższych produktów! |
Przyjęcie Koktajlowe w Stylu ButlerCocktail Party #1 35-99 osób $26.95 za osobę / 100 lub więcej $24.95 za osobęPlus Do wyboru 7 z części "A" i 3 z części "B" Cena obejmuje:
Cocktail Party #2 35-99 osób $32,95 od osoby / 100 osób i więcej $29,95 od osobyPlus Bar ogrodowy Międzynarodowa wystawa serów z chrupiącymi krakersami * Pieczony Brie w skorupce z Phyllo z sosem malinowym Kosz "Crudite" z różnymi sosami do dipów * Świeże owoce sezonowe w plasterkach * Świeży hummus z kawałkami pity |
|
Bar Bruschetta Klasyczna Bruschetta z pomidorów i bazyliiPięć |
Podawane z dużych kieliszków do Martini Sałatka z oliwek i |
Cena obejmuje:
|
Stwórz własne przyjęcie koktajlowe w stylu gorącego i zimnego bufetu
Wybór czterech zimnych przystawek
- Crudite: Świeże pokrojone warzywa na porcelanowych półmiskach z dipami śmietanowo-cebulowym i miodowym curry.
- Wieża Bruschetty: Klasyczna Bruschetta Pomidorowa, Tapenada z Pięciu Oliwek, Sycylijski Bakłażan Caponata z Chrupiącym Czosnkiem Nacieranym Crostini.
- Sałatki Martini: Olive & Artichoke Salad, Roasted Sweet Bell Pepper Salad, Baby Mozzarella & Tomato Salad podawane z dużych kieliszków do martini.
- Pieczone warzywa balsamiczne: Bakłażan, cukinia, kabaczek, pieczarki Portabella, słodka cebula i marchew, grillowane i podawane ze słodką mżawką balsamiczną, oliwą z oliwek extra virgin i szyfonadą bazylii.
- Wybór serów międzynarodowych: Havarti z koperkiem, Vermont Cheddar, Smoked Gouda, Muenster, Jarlsberg, podawane z różnymi winogronami i chrupiącymi krakersami.
- Świeże owoce w plasterkach: Różnorodne świeże owoce sezonowe i jagody w plasterkach.
- Kanapki z paluszkami: Asortyment wędlin i sałatek w trójkątach białych i pszennych.
- Hummus i Pita: Tradycyjny hummus i hummus z pieczonej czerwonej papryki podawane ze świeżymi trójkątami pita.
- Pinwheels: Miniaturowa wersja naszych słynnych kanapek w formie wrapów z różnymi nadzieniami.
- Deska wędlin: z różnymi importowanymi wędlinami, suchymi kiełbasami i serami, z kromkami włoskiego chleba z oliwą z oliwek.
Cztery przystawki na ciepło do wyboru
- Szwedzkie klopsiki: Mini-klopsiki z wołowiny podawane w sosie śmietanowo-brązowym.
- Mini Rollantini z bakłażana: delikatne kotleciki z bakłażana nadziewane serem ricotta, zapiekane w sosie ze świeżych pomidorów, z serem mozzarella.
- Kapelusze grzybów faszerowanych: Kapelusze świeżych pieczarek nadziewane szpinakiem i serem pleśniowym, mięsem krabowym, suszonymi pomidorami i włoską kiełbasą.
- Kęsy z kurczaka: Delikatne kawałki piersi z kurczaka podawane z następującymi sosami: Marsala, Florentine, Francaise, Picatta, Sweet Chili Glaze, Sweet & Sour.
- Jalapeno Mac & Cheese: Kremowy z kopem! To danie jest popularne wśród młodszych osób.
- Lobster & Shrimp Mac & Cheese: Zapiekany z trzema serami w aksamitnym białym sosie śmietanowym z dodatkiem sherry, z kawałkami krewetek i homara, zapiekany z panierką z panko.
- Tortellini Carbonara: Mięsne tortellini w bogatym sosie śmietanowym z groszkiem, grzybami i szynką prosciutto.
- Tortellini Prima Vera: Tortellini serowe z dodatkiem świeżych warzyw w bogatym sosie alfredo.
- Pierożki warzywne na parze: Delikatne pierożki w stylu azjatyckim, gotowane na parze i podawane z ciepłym sosem dim sum.
- Krewetki słodko-kwaśne: Krewetki w tempurze podawane w sosie słodko-kwaśnym z kawałkami ananasa i wiśniami.
W zestawie:
- Jednorazowe talerze koktajlowe Deluxe 7", widelczyki koktajlowe w kolorze srebrnym, serwetki koktajlowe.
- Cena: 26,95 USD za gościa. Minimalna liczba gości: 35 osób
Komentarze (0)