single

Przyjęcia koktajlowe

  • Przyjęcie koktajlowe z mini posiłkami
  • Przyjęcia koktajlowe w stylu Butler
  • Stwórz własną imprezę koktajlową w stylu gorącego i zimnego bufetu

Powrót do menu

Wyświetl menu Mini posiłki w formacie PDF | Wyświetl menu Butler Style w formacie PDF | Wyświetl menu Stwórz swój własny gorący i zimny bufet w formacie PDF

Przyjęcie koktajlowe z mini posiłkami

Na bufecie

Wieża śródziemnomorska

Proszę wybrać 6 przystawek z części "A" i 3 z części "B". Przystawki podawane są na białych porcelanowych półmiskach ze świeżymi kwiatami, wykałaczkami z falbankami i odpowiednimi sosami do maczania.

Pieczony Brie

Kremowy brie w sosie malinowym, owinięty w chrupiącą skórkę phylo, podawany na ciepło na granitowym kamieniu.

Martini

(Świeże kulki mozzarelli z pomidorkami winogronowymi, świeżą bazylią i oliwą z oliwek Sałatka z oliwek i karczochów Marynowana pieczona papryka

Konfitury z masła orzechowego (Butlered Hors D'oeuvres)

Do wyboru 6 przystawek z grupy "A" i 3 z grupy "B" oraz 3 mini dania (dodatkowe propozycje znajdują się w załączniku) Podawane na białych porcelanowych półmiskach ze świeżymi kwiatami i odpowiednimi dipami.

Mini posiłki

(serwowane w stylu kamerdynera, do wyboru trzy dania) Homar Mac & Cheese podawany w mini garnuszkach Campfire Lomein z mieszanych warzyw podawany w chińskich pudełkach na wynos z pałeczkami Chop Sticks Filet Mignon w plastrach na Yukon Gold Smashed Potatoes z sosem grzybowym Porcini Bisque Shrimp Shooters Jalapeno Mac & Cheese w mini garnuszkach Campfire Pots Pulled Pork over Jalapeno Mac & Cheese Pan Seared Scallops with Mango Salsa Grilled Cheese & Tomato Bisque Shooters

W pakiecie:

  • Jednorazowe talerzyki koktajlowe Deluxe 7", widelczyki koktajlowe w kolorze srebrnym, serwetki koktajlowe, jednorazowe talerzyki i przybory do mini posiłków.

Cena: $39.95 za gościa

Minimum 35 gości / plus obsługa (prosimy o kontakt z naszym managerem bankietów w celu uzyskania szczegółów).

Zestawienie gorących przystawek

Sekcja A

Franki w marynarce * Spanikopita * Petite Quiche Lorraine * Petite Broccoli Cheddar Quiche * Petite
Spinach Quiche * Petite Wild Mushroom Quiche * Mascarpone & Caramelized Red Onion Tart
*

Mushroom Caps w/ Sun-Mushroom Caps with Spinach & Gorgonzola *
Mushroom Caps with Sausage * Sesame Chicken Skewers * Buffalo Chicken Skewers * Coconut
Chicken Skewers

Pizza Bagels * Potato Knishes * Miniature Mini Reubens
Teriyaki Steak On A Stick * Beef Tenderloin & Mushroom Kabobs * Veggie Spring Rolls
* Veggie

Dumplings * Chicken Cordon Bleu Puff * Raspberry

,

Toasted Almond Brie Puff
Vermont Cheddar Cheese Puff * Smoked Gouda Puff with Chorizo * Buffalo Chicken & Blue Cheese Poppers
Mini Calzones w/ Pepperoni * Chicken Parmesan Bites







Zimne przystawki (zawarte w sekcji A)

Szparagi zawijane z Lox * Melon zawijany z Prosciutto * Mozzarella zawijana z pieczoną papryką Południowo-zachodnie grillowane krewetki w koszyczkach Phyllo * Sushi Rolls z Wasabi i Ponzu na mini talerzykach *
Lump Crabmeat Spoonful's * Lox on Pumpernickel Diamonds

Sekcja B

Scallops Wrapped In Bacon * Shrimp Stuffed With Crabmeat * Bacon Wrapped Shrimp * Coconut Shrimp *
Duck & Apricot Beggars Purse * Salmon & Goat Cheese Beggars Purse
Maine Lobster Newburg Phyllo Triangle
Ahi Tuna Spring Rolls * Peking Duck Spring Roll * Philly Cheese Steak Spring


Roll



Reuben Spring Roll * Asian Short Rib Pot Pie * Chicken Pot Pie * Chicken Marsala Pot Pie *
Aged Gruyere & Summer Leek Tartlet * Roasted Vegetable Cobbler * Deep Dish Pizza With Sausage Be
ef

Tenderloin With Gorgonzola wrapped in Bacon * Braised Beef Short Rib Pierogis

* Kurczak


Saltimbocca Skewer * Chorizo Stuffed Dates w Apple Wood Smoked Bacon
Pork Belly Skewer * Moroccan Lamb Kabob
w
Fig, Szaszłyki z
krewetek
w

glazurze Tamari * Fire Roasted Vegetable Empanadas * Pork Carnita Emp

anadas *


Chorizo & Black Bean Empanadas * Chorizo & Black Bean


Empanada



Breaded Crab Cakes w/ Mango Cocktail Sauce * Petite Beef Wellington Puff * Short Rib & Roquefort Hand Pie



*




Bella Flora Puff with Portabella's & Ricotta Cheese












Sekcja C (dodaj $2.75 za każdą wybraną przystawkę)

Kotleciki jagnięce z chrzanowym pesto * Lump Crab Cakes Premium z salsą z mango
Lobster Cobbler * Skórka kokosowa z homara * American Wagyu Cheese Burger z gotowaną cebulą American Wagyu Bacon Cheese Burger

Pozycje specjalne

Surf & Turf: Grillowane kotleciki jagnięce podawane z kotlecikami z tuńczyka.

Lizaki z ogonów homara: Brazylijskie ogony homara w ciepłej wodzie, marynowane i grillowane do perfekcji, podawane z masłem klarowanym.

Risotto Arancini z homarem: Kawałki zimnowodnego homara w kremowym risotto, panierowane i smażone do perfekcji.

Tuńczyk Poke Baskets: Pokrojony w kostkę tuńczyk żółtopłetwy z olejem sezamowym, soją, imbirem i cebulką podawany w koszykach phyllo. Zapytaj o nasz surowy bar!!!!!

Wesołe przekąski

Mini Kurczak Parm Hoagies * Mini Klopsiki Parm Hoagies * Mini Ball Park Franks w Kraut
Mini Cheese Steak Hoagies * Mini Nadziewane Chlebki Pizzowe z Salami, Szynką, Pepperoni i Mozzarellą
*

Chlebowe Kulki Mac & Cheese * Chlebowe Kulki Mac & Cheese Jalapeno

Prosimy pytać o ceny powyższych produktów!

Przyjęcie Koktajlowe w Stylu Butler

Cocktail Party #1

35-99 osób $26.95 za osobę / 100 lub więcej $24.95 za osobęPlus
robocizna i podatek od sprzedażyNasze
lokajskie hors d'oeuvres serwowane są na białych porcelanowych półmiskach przyozdobionych świeżymi kwiatami i podawane z odpowiednimi sosami do maczania.

Do wyboru 7 z części "A" i 3 z części "B"
(wybór przystawek znajduje się w załączniku)

Cena obejmuje:

  • serwetki koktajlowe, wykałaczki z falbankami, tace do gotowania, przenośne elektryczne piece konwekcyjne do gotowania przystawek.
  • Czas podawania 3 godziny.
  • Około 12-15 przystawek na osobę.

Cocktail Party #2

35-99 osób $32,95 od osoby / 100 osób i więcej $29,95 od osobyPlus
robocizna i podatek od sprzedaży Nasze
hors d'oeuvres serwowane są na białych porcelanowych półmiskach przyozdobionych świeżymi kwiatami i podawane z odpowiednimi sosami do maczania.
Dowyboru 4 z sekcji "A", 3 z sekcji "B" i 2 z sekcji "C


"



Zawiera stację Garden Bar
(wybór przystawek znajduje się w załączniku)


Bar ogrodowy

Międzynarodowa wystawa serów z chrupiącymi krakersami * Pieczony Brie w skorupce z Phyllo z sosem malinowym

Kosz "Crudite" z różnymi sosami do dipów * Świeże owoce sezonowe w plasterkach * Świeży hummus z kawałkami pity

Bar Bruschetta

Klasyczna Bruschetta z pomidorów i bazyliiPięć
oliwek TapenadeSycylijski
marynowany bakłażan BruschettaPrażony
czosnek i ziołowe Crostini


Podawane z dużych kieliszków do Martini

Sałatka z oliwek i
karczochówMarynowana pieczona paprykaMozzarella
i
sałatka


z

winogronPomidory

Cena obejmuje:

  • Serwetki koktajlowe, wykałaczki z falbanką, tace do gotowania, przenośny elektryczny piec konwekcyjny do gotowania przystawek.
  • Czas podawania 3 godziny.
  • Około 8-10 hors d'oeuvres na osobę.

Stwórz własne przyjęcie koktajlowe w stylu gorącego i zimnego bufetu

Wybór czterech zimnych przystawek

  • Crudite: Świeże pokrojone warzywa na porcelanowych półmiskach z dipami śmietanowo-cebulowym i miodowym curry.
  • Wieża Bruschetty: Klasyczna Bruschetta Pomidorowa, Tapenada z Pięciu Oliwek, Sycylijski Bakłażan Caponata z Chrupiącym Czosnkiem Nacieranym Crostini.
  • Sałatki Martini: Olive & Artichoke Salad, Roasted Sweet Bell Pepper Salad, Baby Mozzarella & Tomato Salad podawane z dużych kieliszków do martini.
  • Pieczone warzywa balsamiczne: Bakłażan, cukinia, kabaczek, pieczarki Portabella, słodka cebula i marchew, grillowane i podawane ze słodką mżawką balsamiczną, oliwą z oliwek extra virgin i szyfonadą bazylii.
  • Wybór serów międzynarodowych: Havarti z koperkiem, Vermont Cheddar, Smoked Gouda, Muenster, Jarlsberg, podawane z różnymi winogronami i chrupiącymi krakersami.
  • Świeże owoce w plasterkach: Różnorodne świeże owoce sezonowe i jagody w plasterkach.
  • Kanapki z paluszkami: Asortyment wędlin i sałatek w trójkątach białych i pszennych.
  • Hummus i Pita: Tradycyjny hummus i hummus z pieczonej czerwonej papryki podawane ze świeżymi trójkątami pita.
  • Pinwheels: Miniaturowa wersja naszych słynnych kanapek w formie wrapów z różnymi nadzieniami.
  • Deska wędlin: z różnymi importowanymi wędlinami, suchymi kiełbasami i serami, z kromkami włoskiego chleba z oliwą z oliwek.

Cztery przystawki na ciepło do wyboru

  • Szwedzkie klopsiki: Mini-klopsiki z wołowiny podawane w sosie śmietanowo-brązowym.
  • Mini Rollantini z bakłażana: delikatne kotleciki z bakłażana nadziewane serem ricotta, zapiekane w sosie ze świeżych pomidorów, z serem mozzarella.
  • Kapelusze grzybów faszerowanych: Kapelusze świeżych pieczarek nadziewane szpinakiem i serem pleśniowym, mięsem krabowym, suszonymi pomidorami i włoską kiełbasą.
  • Kęsy z kurczaka: Delikatne kawałki piersi z kurczaka podawane z następującymi sosami: Marsala, Florentine, Francaise, Picatta, Sweet Chili Glaze, Sweet & Sour.
  • Jalapeno Mac & Cheese: Kremowy z kopem! To danie jest popularne wśród młodszych osób.
  • Lobster & Shrimp Mac & Cheese: Zapiekany z trzema serami w aksamitnym białym sosie śmietanowym z dodatkiem sherry, z kawałkami krewetek i homara, zapiekany z panierką z panko.
  • Tortellini Carbonara: Mięsne tortellini w bogatym sosie śmietanowym z groszkiem, grzybami i szynką prosciutto.
  • Tortellini Prima Vera: Tortellini serowe z dodatkiem świeżych warzyw w bogatym sosie alfredo.
  • Pierożki warzywne na parze: Delikatne pierożki w stylu azjatyckim, gotowane na parze i podawane z ciepłym sosem dim sum.
  • Krewetki słodko-kwaśne: Krewetki w tempurze podawane w sosie słodko-kwaśnym z kawałkami ananasa i wiśniami.

W zestawie:

  • Jednorazowe talerze koktajlowe Deluxe 7", widelczyki koktajlowe w kolorze srebrnym, serwetki koktajlowe.
  • Cena: 26,95 USD za gościa. Minimalna liczba gości: 35 osób